Aanmelden

Met verwijzing van huisarts of specialist kunt u ons bellen (06-13789895) of bij ons langs komen om een eerste afspraak te maken. Neemt u de verwijzing mee bij de eerste afspraak.

Als de huisarts u aanmeldt bij ons, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een eerste afspraak. Zorgt u ervoor dat bij uw huisarts altijd het juiste telefoonnummer bekend is. 

U kunt zich ook zonder verwijzing bij ons melden voor onderzoek en behandeling. De fysiotherapeut doet dan een screening om te bepalen of uw klachten voor fysiotherapeutisch onderzoek in aanmerking komen. Meestal kan fysiotherapie worden gestart, maar soms zijn er zogeheten “rode vlaggen” die behandeling in de weg staan. De fysiotherapeut zal u dan adviseren om een afspraak te maken met uw huisarts.

Via het contactformulier kunt u beknopt aangeven dat u een afspraak wenst. Wij reageren daar zo snel mogelijk op. Vermeld altijd voor- en achternaam en telefoonnummer. Ook via SMS naar 06-13789895 kunt u zich aanmelden. Vermeld tevens altijd voor- en achternaam en uw telefoonnummer.

Wij maken GEEN gebruik van Whatsapp.

Als u nog niet bij ons bekend bent, neemt u dan een geldige legitimatie en uw zorgpas mee. Wij vragen u dringend op tijd te komen op uw afspraak.